Vína dělá LOIGI tradičně a nebojí se experimentů. Základ je práce ve vinici o kterou se stará v režimu BIO. Tedy stříká pomerančovým vývarem apod. Hrozny jsou samozřejmě sklízené ručně, pak pošlapané v kádi a následně leží 1 měsíc tak jak byly pošlapané. 18 mesíců pak víno zraje na hrubých kalech ve skleněném demižonu. Do vína nebyla přidávaná síra a co se vůně týče, pak nejvíce heřmánek.
Biovinaři se vzdávají ve vinohradu chemických hnojiv, využívají k ochraně keřů jejich přirozené mechanismy obrany, podporují biodiverzitu ve vinohradu a následně i ve sklepě pak pracují se surovinou s maximálním ohledem na přirozené procesy. Výsledkem jsou pak autentická a jedinečná vína.
Zjistěte více o původu a vzniku tohoto vína - mikrovinařství VINO LOIGI
Zobrazte více produktů mikrovinařství VINO LOIGI - kompletní nabídka vín od Loigiho
Cuvée neboli cuvéčka co máme v nabídce. Všechna vína cuvée najdete tady - vína z více odrůd, cuvéčka
Nakupte za více než 3000 Kč a s poštovným už si nemusíte dělat hlavu.
Objednávky přijaté do 12:00 odesíláme ještě tentýž den, nejpozději následující den.